Huiswerkbegeleiding, Examentraining, Bijles

Juffrouwjulia helpt leerlingen van alle leeftijden en schoolniveaus het beste in zichzelf naar boven te halen. In een prettig tempo en op een vaste, rustige locatie bij u in de buurt.

Visie

juffrouwjulia heeft als doel leerlingen meer zelfvertrouwen en minder stress te laten ervaren en zo hun schoolresultaten te verbeteren. Daarom gelooft juffrouwjulia in persoonlijke begeleiding waarbij uw kind zelf leert leren en biedt juffrouwjulia persoonlijke begeleiding en bijles op rustige locaties, waar uw kind zich prettig zal voelen.

Aanpak

Uw kind kan voor huiswerkbegeleiding of bijles terecht op een vestiging bij u in de buurt. Hier wordt hij of zij na school rustig opgevangen door een begeleider. Uw kind kan even tot rust komen met wat te eten of te drinken en bepaalt samen met zijn of haar begeleider de ‘dagtaak’ met al het leer- of maakwerk of begint aan de bijles in een klein groepje.

De voortgang van uw kind wordt gemonitord in een digitaal systeem. Hierin worden zaken als cijfers en aanwezigheid bijgehouden. Zo leert uw kind planning en structuur aanbrengen en kunt u zien welke vorderingen hij of zij maakt. Uteraard zijn er ook regelmatig contactmomenten met u als ouder of verzorger.