Huiswerkbegeleiding Amersfoort – ‘t Hooghe Landt College

Op het Hooghe Landt College kan je huiswerkbegeleiding volgen bij Juffrouwjulia. We bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan. Leerlingen komen na hun laatste les bij de huiswerkbegeleiding, waar ze geholpen worden met het maken van planningen en het huiswerk. We besteden aandacht aan studievaardigheden en kijken daarbij naar de leerling en zijn of haar behoeften. Het maakwerk wordt bekeken en het leerwerk overhoord. Zo ga je met vertrouwen een toets in! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Tika Buitenhuis, vestigingscoördinator namens JuffrouwJulia. Bij ons krijgt de leerling aandacht en hulp op maat om studievaardigheden (verder) te ontwikkelen. Hierbij vinden we het belangrijk om goed contact te houden met ouders en docenten zodat de leerling zich van alle kanten gesteund voelt en we met zijn allen naar dezelfde doelen toe werken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: Tika.Buitenhuis@lyceo.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 52 55 04 69

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Amersfoort

“Elke leerling ontwikkelt zich op zijn eigen manier, met individuele kwaliteiten, talenten en interesses. We ontwikkelen een persoonlijke aanpak voor elke leerling, zodat ze het beste uit zichzelf halen en leren met plezier!”

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Juffrouwjulia verzorgt huiswerkbegeleidingbijles en Het Lyceo Examenjaar op ‘t Hooghe Landt College van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.