Huiswerkbegeleiding Amersfoort – ‘t Hooghe Landt College

Op het Hooghe Landt College kan je huiswerkbegeleiding volgen bij juffrouwjulia. We bieden huiswerkbegeleiding en bijles aan. Leerlingen komen na hun laatste les bij de huiswerkbegeleiding, waar ze geholpen worden met het maken van planningen en het huiswerk. We besteden aandacht aan studievaardigheden en kijken daarbij naar de leerling en zijn of haar behoeften. Het maakwerk wordt bekeken en het leerwerk overhoord. Zo ga je met vertrouwen een toets in! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Gisette Peters van Ton en ik ben de vestigingscoördinator op ’t Hooghe Landt College te Amersfoort. Ik heb Voeding & Gezondheid gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Voor elke individuele leerling bieden we een aanpak op maat die aansluit op de ontwikkeling van de leerling. Het doel is om zelfstandigheid te stimuleren, studievaardigheden te vergroten en talenten van de leerling te ontdekken. Dit doen we samen met de leerling en de begeleiders, maar ook een goede samenwerking met docenten en ouders is van belang. Onze speerpunt zijn: persoonlijke aandacht, vertrouwen en een positieve benadering. Hierdoor hebben leerlingen plezier in het leren en halen ze het beste uit zichzelf.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: gisette@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 52 55 04 69

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Amersfoort

“Elke leerling ontwikkelt zich op zijn eigen manier, met individuele kwaliteiten, talenten en interesses. We ontwikkelen een persoonlijke aanpak voor elke leerling, zodat ze het beste uit zichzelf halen en leren met plezier!”

 Gisette Peters van Ton, vestigingscoördinator ’t Hooghe Landt College

 

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Juffrouwjulia verzorgt huiswerkbegeleidingbijles en Het Lyceo Examenjaar op ‘t Hooghe Landt College van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.