Uw kind heeft moeite met een schoolvak of loopt achter op de lesstof. Gevolg: te lage cijfers. Terwijl u weet dat uw kind het wél kan. Bijles van juffrouwjulia betekent: meer persoonlijke aandacht, zodat het zelfvertrouwen terugkomt en uw kind weer beter gaat presteren.

Juffrouwjulia’s bijles in ’t kort

  • Voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen
  • Gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding
  • In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
  • Op een vast moment door uw kind bepaald

Het kennisniveau van uw kind is ons vertrekpunt

Bijles bij juffrouwjulia biedt uw kind via één-op-één-begeleiding precies de aandacht die nodig is om de lesstof beter onder de knie te krijgen. Uw kind krijgt tijdens de bijlessen de kans om in zijn eigen tempo de stof onder de knie te krijgen, vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke problemen met het vak. Uw kind mag zelf een vast tijdsstip bepalen waarop de bijles het beste uitkomt.

Inzicht in de vorderingen van uw kind

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de bijlessen is. En wanneer het zinvol is om te stoppen.

Tarieven*

  • 5 uren strippenkaart: €187,-
  • 10 uren strippenkaart: €343,-
  • 20 uren strippenkaart: €635,-

* De strippenkaart is 12 maanden geldig
* De prijzen zijn exclusief €18,- eenmalige inschrijfkosten.

Online bijles

Weer vol vertrouwen en zonder achterstand starten in het nieuwe schooljaar? Volg waar je ook woont in Nederland online bijles. De bijles is flexibel in te plannen, gewoon vanuit huis. Je krijgt je eigen bijlesdocent toegewezen bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je werkt in een online omgeving en hebt contact via de webcam en microfoon. Wel zo fijn als je bepaalde leerstof lastig vindt of net iets meer uitleg nodig hebt. Je kan het allemaal bespreken en uitleg vragen.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u meer weten over de bijles van juffrouwjulia? Vraag dan een informatiepakket aan of kom langs voor een kennismakingsgesprek!

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.