Moeite met een schoolvak? Of loopt uw zoon of dochter achter met de lesstof? Met bijles werkt uw kind opgelopen achterstanden weg en komt hij of zij dit schooljaar succesvol door. We helpen met de onderdelen van een specifiek vak waar uw zoon of dochter moeite mee heeft. 

Juffrouwjulia’s bijles in ’t kort

  • Voor vmbo-, havo- en vwo-leerlingen
  • Gericht op 1 vak
  • Individuele begeleiding
  • In een prettig tempo heldere uitleg krijgen
  • Op een vast moment door uw kind bepaald

Het kennisniveau van uw kind is ons vertrekpunt

Bijles bij juffrouwjulia biedt uw kind via één-op-één-begeleiding precies de aandacht die nodig is om de lesstof beter onder de knie te krijgen. Uw kind krijgt tijdens de bijlessen de kans om in zijn eigen tempo de stof onder de knie te krijgen, vragen te stellen en dieper in te gaan op specifieke problemen met het vak. Uw kind mag zelf een vast tijdsstip bepalen waarop de bijles het beste uitkomt.

Inzicht in de vorderingen van uw kind

Onze begeleiders houden de voortgang van uw kind bij en bespreken die met u. Zo weet u precies wat het effect van de bijlessen is. En wanneer het zinvol is om te stoppen.

Inschrijven of liever eerst meer informatie?

Wilt u meer weten over de bijles van juffrouwjulia? Of informatie over de tarieven van onze strippenkaart? Vraag dan een informatiepakket aan, kom langs voor een kennismakingsgesprek óf neem telefonisch contact met ons op!

Nodig me uit voor een kennismakingsgesprek

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Huiswerkbegeleiding en Examentraining.