Examentraining helpt je voorbereiden op het gevreesde examen. Het moment dat je niet mag verprutsen. Waarop je gefocust moet zijn en iedereen laat zien wat je kunt. Gestresst? Met een beetje hulp is het niet nodig. Dat is onze examentraining: zelfvertrouwen en zekerheid zonder zenuwen.

Voor onze examentrainingen werken we samen met Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Met een examentraining van Lyceo krijgt uw kind de beste voorbereiding op de schoolexamens en het eindexamen. De examentrainingen van Lyceo zijn bewezen effectief, voor zowel vmbo, havo als vwo. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat een Lyceo examentraining zorgt voor een verhoging van gemiddeld tot een punt op het examen. 

Waarom examentraining?

  • Niet stressen maar presteren
  • Beter scoren, gemiddeld wel 1 punt hoger
  • Slechts 2 tot 3 dagen training
  • Steviger grip op de lesstof

Hoe werkt een examentraining?

De basis is simpel: zorgen dat uw kind de examenstof goed in de vingers heeft. Zenuwen komen vaak door gebrek aan grip op de lesstof. We herhalen alles en kijken waar uw kind moeite mee heeft. Zo zorgen we dat álle lesstof van het examen goed tussen de oren zit.

Gespecialiseerde examentrainers

De examentrainers kennen de kneepjes van het examenvak. Ze weten ook nog heel goed hoe ze zélf voor de eerste keer examen deden. Hun aanpak: goed uitleggen, rustig herhalen en controleren of alles duidelijk is. Zo niet? Dan leggen ze de stof met liefde nog eens uit.

Effectief trainen: kleine groep, veel aandacht

Examentraining wordt verzorgd in kleine groepen. De lesstof lopen we stapsgewijs door, alles komt aan bod. Schort het niet aan de kennis, maar zijn het zenuwen? We delen allerlei tips en trucs om ze in bedwang te houden en om te zetten in topprestaties.

Beter scoren en zelfvertrouwen

Een goed cijfer halen om kansen bij decentrale selectie te vergroten, is natuurlijk fantastisch. Maar het mooiste aan onze trainingen is dat ze meer dan één examen meegaan. Beter scoren geeft uw kind zelfvertrouwen. Én onze trainers leren hoe je gestructureerd werkt. Dat werkt óók bij andere vakken.

Wat kost examentraining?

We verzorgen trainingen van 2 of 3 dagen, dat hangt af van het vak.

Kosten:

  • 2-daagse training: €275 tot €285
  • 3-daagse training: €365

Onze examentrainingen verzorgen we samen met Lyceo.

Bekijk ook eens de mogelijkheden voor het volgen van Bijles en Huiswerkbegeleiding.

Direct aanmelden op lyceo.nl

We helpen je graag bij het leren

Een examentraining geeft je de beste voorbereiding voor het examen. Maar blijven oefenen is natuurlijk belangrijk! Onze kennispartner Lyceo helpt je graag; ze hebben een eigen YouTube kanaal met filmpjes met tips en je kan ook de gratis Examencheck doen.

Hulp bij het leren