Een examenjaar is nagelbijtend spannend. Gaat uw kind met diploma blij de zomer in? U vergroot de kansen met Het Lyceo Examenjaar. We helpen uw kind te slagen. Van het eerste tentamen tot het laatste examen.

Wat bieden we uw kind?

  • Het hele jaar persoonlijke begeleiding
  • Zwakke vakken aanpakken met bijles op maat
  • Examentrainingen
  • Coaching, bijvoorbeeld om te goed te plannen
  • Continu de resultaten in beeld

Wat is Het Lyceo Examenjaar precies?

Kort samengevat: veel aandacht voor uw kind en zijn of haar prestaties. Met een steuntje in de rug. Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Gaat het eens mis? Dan kijken we hoe dat kwam. En hoe het beter kan natuurlijk.

Hoe starten we Het Lyceo Examenjaar?

In drie stappen zijn we op weg:

  1. We bespreken met u en uw kind waar behoefte aan is. Hulp bij specifieke vakken? Goed leerwerk plannen? Technieken om beter te leren?
  2. We maken samen een planning op maat. Hoe vaak helpen we uw kind? Wat heeft uw zoon of dochter precies nodig?
  3. Het examenjaar start en we houden samen goed in de gaten hoe het gaat. Bijsturen is altijd direct mogelijk.

Wat levert het op?

Allereerst natuurlijk uitstekende studieresultaten. Én het diploma na het eindexamen. Maar er is meer. Het is een boost voor zelfvertrouwen, daar heeft uw kind altijd wat aan. Net zoals goede planningsvaardigheden en technieken om leren te leren. Een stevige basis voor een volgend tentamen of examen.

Wat kost Het Lyceo Examenjaar?

De kosten hangen af van de begeleiding en kunnen in termijnen betaald worden. Als we precies weten wat de wensen van u en uw kind zijn, maken we gericht een prijsopgave. Een eerste gesprek is natuurlijk vrijblijvend. Het Lyceo Examenjaar verzorgt juffrouwjulia met Lyceo, samen staan we klaar voor uw kind.

Maak kennis met ons, dan vertellen we u alles: 071-7900040