Huiswerkbegeleiding Amersfoort – Het Nieuwe Eemland

Op het Nieuwe Eemland biedt juffrouwjulia huiswerkbegeleiding en bijles aan. Leerlingen sluiten na hun laatste les bij de huiswerkbegeleiding aan, waar ze worden opgevangen door een enthousiast team, onder leiding van Manon Kramer. Leerlingen worden geholpen met het maken van een planning, verdeeld over meerdere dagen. We bieden leerlingen een heldere structuur en brengen hen studievaardigheden bij, die bij hen passen. Het huiswerk wordt nagekeken en het leerwerk wordt overhoord. We zien dat het zelfvertrouwen toeneemt, wat een van positieve invloed kan zijn op de resultaten. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek over Huiswerkbegeleiding of Bijles in Amersfoort op Het Nieuwe Eemland? Of heeft u vragen? Kom gerust langs, bel of mail ons.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Manon Kramer en ik ben de vestigingscoördinator op het Nieuwe Eemland in Amersfoort. In mijn werk vind ik het belangrijk dat iedere leerling zich kan ontwikkelen op de manier die bij de leerling past. Voor elke leerling een plan op maat te maken om het zelfvertrouwen, zelfstandigheid en studievaardigheden te vergroten. Hierbij is een goede samenwerking met zowel docenten als ouders van belang. Samen met het team van begeleiders is ons uiteindelijke doel om de leerlingen een rugzak vol handvatten mee te geven, die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: manon@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 22 33 10 30

 Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding

“Een leerling verder laten ontwikkelen door middel van persoonlijke aandacht, een plan op maat en zelfvertrouwen”

Manon Kramer, vestigingscoördinator Nieuwe Eemland

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Juffrouwjulia verzorgt huiswerkbegeleiding,  bijles en Het Lyceo Examenjaar op Het Nieuwe Eemland van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.