Huiswerkbegeleiding Amersfoort – Utrechtseweg

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort volg je bij juffrouwjulia aan de Utrechtseweg. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Uw kind kan met vragen altijd terecht bij het team van begeleiders en de Vestigingsmanager. Zij is een vast gezicht op de vestiging en neemt de dagelijkse coördinatie op zich. De sfeervolle inrichting op onze vestiging zorgt ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt. De rustige omgeving zorgt ervoor dat uw kind zich goed op het huiswerk kan concentreren. Op onze vestiging aan de Utrechtseweg bieden wij ook andere vormen van begeleiding aan, zoals bijles en examentraining. Zo helpen wij uw kind, van basisschool tot aan het diploma!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over huiswerkbegeleiding bij juffrouwjulia in Amersfoort? Wij ontmoeten u graag op onze vestiging en uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Barbara Kienhuis en ik ben de Vestigingsmanager van de vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort. We zorgen voor een sfeer in onze vestiging waarin iedereen zich thuis voelt. Hier vind je de rust om geconcentreerd met je huiswerk aan de slag te gaan. We werken aan studievaardigheden en kijken naar de specifieke behoeften en talenten van de leerling. We onderhouden actief contact met ouders en leerlingen, ook met school nemen we contact op ter ondersteuning van de begeleiding. We halen het beste in de leerling naar boven zodat hij of zij weer gemotiveerd zelfstandig aan de slag kan gaan.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: barbara@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 57 97 10 94

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Amersfoort

“Als Vestigingsmanager vind ik het belangrijk om een fijne en positieve omgeving te creëren, waarin leerlingen het optimale uit zichzelf kunnen halen.”

Barbara Kienhuis, Vestigingsmanager Amersfoort Utrechtseweg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding Amersfoort is bij juffrouwjulia aan de Utrechtseweg mogelijk van maandag t/m vrijdag van 13:00 tot 19:00 uur en op zondag van 14:00 tot 17:00 uur. Bijlessen zijn dagelijks mogelijk van 09:00 tot 22:00 uur, ook in de weekenden. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten

Juffrouwjulia heeft in Amersfoort ook nog vestigingen in Het Nieuwe Eemland aan de Daam Fockemalaan 12 en ’t Hooghe Landt College aan de Trompetstraat 1.