Huiswerkbegeleiding Amersfoort – Utrechtseweg

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort volg je bij juffrouwjulia aan de Utrechtseweg. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen én het leren zelfstandig werken. Uw kind kan met vragen altijd terecht bij het team van begeleiders, vestigingscoördinator en onze junior-coördinator, Menno Ottink. Hij is een vast gezicht op de vestiging en neemt de dagelijkse coördinatie op zich. De sfeervolle inrichting op onze vestiging zorgt ervoor dat iedereen zich snel thuis voelt. De rustige omgeving zorgt ervoor dat uw kind zich goed op het huiswerk kan concentreren. Op onze vestiging aan de Utrechtseweg bieden wij ook andere vormen van begeleiding aan, zoals bijles en examentraining. Zo helpen wij uw kind, van basisschool tot aan het diploma! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken over Huiswerkbegeleiding bij juffrouwjulia in Amersfoort? Wij ontmoeten u graag op onze vestiging en uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom op ons inloopspreekuur, elke maandag tussen 16:00 en 18:00 uur.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Barbara Kienhuis en ik ben de vestigingscoördinator van de vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort. De sfeer op onze vestiging is rustig en huiselijk, zodat iedereen zich thuis voelt en zich optimaal kan concentreren op het huiswerk. We werken aan studievaardigheden en kijken naar de specifieke behoeften en talenten van de leerling. De vorderingen houden we bij in een logboek dat thuis bekeken kan worden. Samen werken we naar zelfstandigheid.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: barbara@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-57971094

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Amersfoort

“Als vestigingscoördinator vind ik het belangrijk om een fijne en positieve omgeving te creëren, waarin leerlingen het optimale uit zichzelf kunnen halen.”

Barbara Kienhuis, vestigingscoördinator Amersfoort Utrechtseweg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Huiswerkbegeleiding Amersfoort is bij juffrouwjulia aan de Utrechtseweg mogelijk van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Maar wij bieden meer.

Klik hieronder op de service waar u meer over wilt weten.

Voor basisschoolleerlingen Voor middelbare scholieren Voor studenten

Juffrouwjulia heeft in Amersfoort ook nog vestigingen in Het Nieuwe Eemland aan de Daam Fockemalaan 12 en ’t Hooghe Landt College aan de Trompetstraat 1.