Huiswerkbegeleiding Assen

Op het Quintus College biedt juffrouwjulia huiswerkbegeleiding en bijles aan. Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen geholpen met het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Hoe pak je dit het beste aan? De vestigingscoördinator staat klaar, samen met haar team, om de leerlingen te ondersteunen. Iedere leerling is uniek en er wordt gekeken welke studievaardigheden het beste bij hem of haar past. De leerling wordt overhoord voor het leerwerk en het huiswerk wordt nagekeken. Door effectief het huiswerk aan te pakken, blijft er meer tijd over voor leukere dingen!

Heeft u vragen over Huiswerkbegeleiding of Bijles in Assen, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Quintus College, van waaruit juffrouwjulia leerlingen van alle scholen in Assen begeleidt.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Maartje van der Wal en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij Juffrouwjulia in het Quintus College in Assen. Ik heb de HBO-opleiding SPH afgerond en vervolgens de master Onderwijsinnovatie. Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich op een fijne manier kunnen ontwikkelen. Samen met mijn team begeleiders zet ik mij in om een motiverende, rustige en ontspannen leeromgeving te creëren. We sluiten aan bij de behoefte van de leerling en werken toe naar zelfstandigheid. Mijn doel is om het beste in de leerling naar boven te halen. Als vestigingscoördinator hoop ik een fijne bijdrage te kunnen leveren aan de leerlingen voor een succesvolle middelbareschooltijd.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: maartje.vanderwal@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 83 88 96 49

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Assen

” Iedere leerling ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Met een dosis positiviteit en persoonlijke aandacht proberen wij het beste in de leerling naar boven te halen!””

Maartje van der Wal, Vestigingscoördinator Assen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching, basisschoolbegeleiding en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

De locatie is maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 geopend!