Huiswerkbegeleiding Assen

Op het Quintus College biedt juffrouwjulia huiswerkbegeleiding en bijles aan. Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen geholpen met het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Hoe pak je dit het beste aan? De vestigingscoördinator staat klaar, samen met haar team, om de leerlingen te ondersteunen. Iedere leerling is uniek en er wordt gekeken welke studievaardigheden het beste bij hem of haar past. De leerling wordt overhoord voor het leerwerk en het huiswerk wordt nagekeken. Door effectief het huiswerk aan te pakken, blijft er meer tijd over voor leukere dingen!

Heeft u vragen over Huiswerkbegeleiding of Bijles in Assen, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Quintus College, van waaruit juffrouwjulia leerlingen van alle scholen in Assen begeleidt.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Dennis Horstman en ik ben werkzaam als vestigingscoördinator bij juffrouwjulia in het Quintus College in Assen. Mijn studie psychologie en Human Resource Management en daarnaast mijn eerder opgedane ervaring in het onderwijs kan ik goed inzetten in deze functie. Ik zie wat leerlingen motiveert en waar ze behoefte aan hebben om ze dagelijks uit te dagen om het beste uit zichzelf naar boven te halen. Samen met mijn team begeleiders zet ik mij in om een motiverende, rustige en ontspannen leeromgeving te creëren. Mijn doel is dan ook dat elke leerling zichzelf ontwikkelt en zelfstandig wordt om met succes naar school toe te gaan!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: dennis@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 83 88 96 49

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Assen

” Elke leerling is uniek, met eigen kwaliteiten, interesses en vaardigheden. We geven elke leerling de persoonlijke aandacht om hem of haar optimaal te laten presteren!”

Dennis Horstman, Vestigingscoördinator Assen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.