Huiswerkbegeleiding Assen

Op het Quintus College biedt juffrouwjulia huiswerkbegeleiding en bijles aan. Tijdens de huiswerkbegeleiding worden leerlingen geholpen met het plannen, maken en leren van hun huiswerk. Hoe pak je dit het beste aan? De vestigingscoördinator staat klaar, samen met haar team, om de leerlingen te ondersteunen. Iedere leerling is uniek en er wordt gekeken welke studievaardigheden het beste bij hem of haar past. De leerling wordt overhoord voor het leerwerk en het huiswerk wordt nagekeken. Door effectief het huiswerk aan te pakken, blijft er meer tijd over voor leukere dingen!

Heeft u vragen over Huiswerkbegeleiding of Bijles in Assen, of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Quintus College, van waaruit juffrouwjulia leerlingen van alle scholen in Assen begeleidt.

Vestigingscoördinator aan het woord

Ik ben Anieta Boer, werkzaam op het Nassau College in Assen. Na mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen ben ik mijn master Onderwijswetenschappen gestart. In mijn baan als vestigingscoördinator kan ik mijn kunde goed in de praktijk toepassen. Ik vind het top om jongeren te begeleiden en hen te helpen met plannen en organiseren. Heb je vragen? Neem vooral contact met mij op!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: anieta@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 83 88 96 49

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Assen

” Iedere leerling ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Met een dosis positiviteit en persoonlijke aandacht proberen wij het beste in de leerling naar boven te halen!””

Maartje van der Wal, Vestigingscoördinator Assen

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching, basisschoolbegeleiding en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

De locatie is maandag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 geopend!