Huiswerkbegeleiding Culemborg

Op het Koningin Wilhelmina College in Culemborg kan je begeleiding krijgen van juffrouwjulia! We bieden huiswerkbegeleiding, huiswerkklas en bijles aan alle leerlingen van vmbo tot en met vwo, van de brugklas tot het eindexamen. We bieden een rustige plek, waar leerlingen na hun laatste lesuur aan de slag gaan met hun huiswerk, onder begeleiding van een enthousiast team van begeleiders. Leerlingen worden geholpen met het maakwerk en kunnen altijd met hun vragen bij de begeleiders en vestigingscoördinator terecht. Het leerwerk wordt overhoord, zodat je met een gerust hart naar huis gaat om te genieten van een ontspannen avond. Ook voor huiswerkklas kunt u terecht bij juffrouwjulia. Huiswerkklas biedt een rustige omgeving waar uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. We bieden deze dienst voor drie dagen in de week aan. Wilt u meer begeleiding of juist inzetten op studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding wellicht passender voor uw kind.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen oa. over Huiswerkbegeleiding in Culemborg? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Koningin Wilhelmina College, van waaruit juffrouwjulia leerlingen van het KWC begeleidt.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Monique Bettink-Pierik en ik ben de vestigingscoördinator van onze vestiging op het Koningin Wilhelmina College te Culemborg. Ik heb de studie Organisatie & Informatica gevolgd in Zwolle en heb jarenlange ervaring in projectmanagement en het begeleiden van stagiaires, maar ook in programmeren. Mijn kracht ligt in (het leren) organiseren en structureren. Wij vinden het belangrijk dat we je tools meegeven die je in de rest van je tijd op school, maar ook in je verdere leven, op weg helpen!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: monique@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 11 56 18 90

Over juffrouwjulia Culemborg

“Wij willen leerlingen plezier (terug)geven in het leren, want als je iets leuk vindt, dan leer je het vanzelf!””

Monique Bettink-Pierink, vestigingscoördinator Culemborg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Uw kind kan bij juffrouwjulia van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur terecht voor huiswerkbegeleiding. Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching of Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.