Huiswerkbegeleiding Culemborg

Op het Koningin Wilhelmina College in Culemborg kan je begeleiding krijgen van juffrouwjulia! We bieden huiswerkbegeleiding, huiswerkklas en bijles aan alle leerlingen van vmbo tot en met vwo, van de brugklas tot het eindexamen. We bieden een rustige plek, waar leerlingen na hun laatste lesuur aan de slag gaan met hun huiswerk, onder begeleiding van een enthousiast team van begeleiders. Leerlingen worden geholpen met het maakwerk en kunnen altijd met hun vragen bij de begeleiders en vestigingscoördinator terecht. Het leerwerk wordt overhoord, zodat je met een gerust hart naar huis gaat om te genieten van een ontspannen avond. Ook voor huiswerkklas kunt u terecht bij juffrouwjulia. Huiswerkklas biedt een rustige omgeving waar uw kind ongestoord zijn of haar huiswerk kan maken. We bieden deze dienst voor drie dagen in de week aan. Wilt u meer begeleiding of juist inzetten op studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding wellicht passender voor uw kind.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen o.a. over Huiswerkbegeleiding in Culemborg? Bel of mail ons gerust of kom langs op het Koningin Wilhelmina College, van waaruit juffrouwjulia leerlingen van het KWC begeleidt.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Amber Brouwer en ik ben de vestigingscoördinator op het KWC Culemborg. Ik en mijn team vinden het heel belangrijk dat elk kind persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding krijgt. Hierin is goede communicatie tussen school, uw zoon of dochter, ouders en ons heel belangrijk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we de leerlingen duurzame studievaardigheden aanleren die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Bij ons leert uw kind zelfstandiger huiswerk te maken en krijgt hij of zij meer zelfvertrouwen!

U kunt via e-mail: amber@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 30 03 91 43

Over juffrouwjulia Culemborg

“Wij willen leerlingen plezier (terug)geven in het leren, want als je iets leuk vindt, dan leer je het vanzelf!””

Amber Brouwer, vestigingscoördinator Culemborg

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Uw kind kan bij juffrouwjulia van maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.30 uur terecht voor huiswerkbegeleiding. Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching, basisschoolbegeleiding of Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.