Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk van juffrouwjulia is gevestigd in het Corlaer College aan de Dominee Kuyperstraat 3. Al jaren is juffrouwjulia een bekend gezicht op het Corlaer College. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met hun huiswerk. Na het laatste lesuur kunnen leerlingen meteen terecht bij vestigingscoördinator Michelle van de Biezen en haar enthousiaste team. Samen helpen ze de leerling met het effectiever aanpakken van het huiswerk, door aandacht te besteden aan studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk gecontroleerd en zal het leerwerk overhoord worden. Is het huiswerk af, dan wacht een ontspannen avond! Op deze vestiging kunnen zowel leerlingen van de school zelf, als alle andere middelbare scholieren uit Nijkerk en omgeving oa. Huiswerkbegeleiding, Examentraining en Bijles volgen.

Vestigingscoördinatoren aan het woord

Mijn naam is Michelle van de Biezen en ik ben de vestigingscoördinator van het Corlaer College in Nijkerk. In het werk vind ik het belangrijk om positieve aandacht en sfeer te creëren. Dit motiveert leerlingen vaak om aan de slag te gaan. Mijn doel is dat de leerlingen zelfstandig hun schoolwerk kunnen organiseren en deze vaardigheden ook meenemen in hun verdere leven.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: michelle@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06-15899074 

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Nijkerk

“De leerlingen zien in dat zij zelf uiteindelijk verantwoordelijk zijn en ze alles kunnen bereiken, als zij er maar in geloven!”

Michelle van de Biezen, vestigingscoördinator Nijkerk

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is het maandag t/m vrijdag van 14:10 tot 18:00 ook mogelijk om bijlessen, coaching en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.