Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk van juffrouwjulia is gevestigd in het Corlaer College aan de Dominee Kuyperstraat 3. Al jaren is juffrouwjulia een bekend gezicht op het Corlaer College. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met hun huiswerk. Na het laatste lesuur kunnen leerlingen meteen terecht bij vestigingscoördinator Michelle van de Biezen en haar enthousiaste team. Samen helpen ze de leerling met het effectiever aanpakken van het huiswerk, door aandacht te besteden aan studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk gecontroleerd en zal het leerwerk overhoord worden. Is het huiswerk af, dan wacht een ontspannen avond! Op deze vestiging kunnen zowel leerlingen van de school zelf, als alle andere middelbare scholieren uit Nijkerk en omgeving oa. Huiswerkbegeleiding, Examentraining en Bijles volgen.

Vestigingscoördinatoren aan het woord

De vestigingscoördinator op het Corlaer College in Nijkerk zorgt er samen met een team begeleiders voor dat iedere leerling passende begeleiding krijgt. In een fijne, rustige sfeer werken we met de leerlingen aan het verbeteren van hun leervaardigheden. Iedereen leert anders, daarom kijken we samen naar wat er bij jou past. Vanuit je sterke punten werken wij samen aan het ontwikkelen van duurzame studievaardigheden en aan het opbouwen van een stevige basis voor jouw toekomst.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op!

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Nijkerk

“De leerlingen zien in dat zij zelf uiteindelijk verantwoordelijk zijn en ze alles kunnen bereiken, als zij er maar in geloven!”

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is hetook mogelijk om bijlessen, coaching en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.