Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk van juffrouwjulia is gevestigd in het Corlaer College aan de Dominee Kuyperstraat 3. Al jaren is juffrouwjulia een bekend gezicht op het Corlaer College. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met hun huiswerk. Na het laatste lesuur kunnen leerlingen meteen terecht bij vestigingscoördinator Aram Peekel en zijn enthousiaste team. Samen helpen ze de leerling met het effectiever aanpakken van het huiswerk, door aandacht te besteden aan studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk gecontroleerd en zal het leerwerk overhoord worden. Is het huiswerk af, dan wacht een ontspannen avond! Op deze vestiging kunnen zowel leerlingen van de school zelf, als alle andere middelbare scholieren uit Nijkerk en omgeving oa. Huiswerkbegeleiding, Examentraining en Bijles volgen.

Vestigingscoördinator aan het woord

Mijn naam is Aram Peekel en ik ben werkzaam als vestigingcoördinator van het Corlaer College in Nijkerk. Ik heb Onderwijswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Mijn doel is om de leerlingen rust en regelmaat te geven. Samen met mijn begeleiders doe ik dit door de leerlingen te ondersteunen in plannen, zelfstandigheid en studievaardigheden. Hierbij vinden wij het belangrijk om de leerling als een individu te zien en een plan op maat te maken.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
U kunt via e-mail: aram@juffrouwjulia.nl
of telefonisch contact met mij opnemen: 06 – 15 89 90 74

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Nijkerk

“De leerlingen zien in dat zij zelf uiteindelijk verantwoordelijk zijn en ze alles kunnen bereiken, als zij er maar in geloven!”

vestigingscoördinator Nijkerk

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is het ook mogelijk om bijlessen, coaching en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.