Huiswerkbegeleiding Nijkerk

Huiswerkbegeleiding in Nijkerk van juffrouwjulia is gevestigd in het Corlaer College aan de Dominee Kuyperstraat 3. Al jaren is juffrouwjulia een bekend gezicht op het Corlaer College. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen met hun huiswerk. Na het laatste lesuur kunnen leerlingen meteen terecht bij Vestigingsmanager Linde Hietkamp en haar enthousiaste team. Samen helpen ze de leerling met het effectiever aanpakken van het huiswerk, door aandacht te besteden aan studievaardigheden. Daarnaast wordt het maakwerk gecontroleerd en zal het leerwerk overhoord worden. Is het huiswerk af, dan wacht een ontspannen avond! Op deze vestiging kunnen zowel leerlingen van de school zelf, als alle andere middelbare scholieren uit Nijkerk en omgeving oa. Huiswerkbegeleiding, Examentraining en Bijles volgen.

Vestigingsmanager aan het woord

Mijn naam is Linde Hietkamp en ik ben de Vestigingsmanager op het Corlaer College in Nijkerk. Bij Juffrouwjulia leren we de leerlingen om hun huiswerk gestructureerd in te plannen zodat ze voorbereid aan de slag kunnen en helpen we hen om grip te krijgen op het studiemateriaal. Mijn doel is om een veilige omgeving te creëren voor de leerlingen om zich te kunnen ontwikkelen, zo voelen leerlingen zich op hun gemak en kan er een mooie samenwerking ontstaan tussen leerling en begeleider. Samen gaan we aan de slag om mooie resultaten te halen doordat de leerling weet wat er van hen verwacht wordt en ze vol zelfvertrouwen de studie doorkomen.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op!

Over juffrouwjulia Huiswerkbegeleiding Nijkerk

“De leerlingen zien in dat zij zelf uiteindelijk verantwoordelijk zijn en ze alles kunnen bereiken, als zij er maar in geloven!”

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Naast Huiswerkbegeleiding is hetook mogelijk om bijlessen, coaching en Het Lyceo Examenjaar te volgen op deze locatie.

Heeft u interesse in Basisschoolbegeleiding, Examentraining of Studenticoach? Deze diensten bieden wij aan op onze vestiging op de Utrechtseweg in Amersfoort.