Je eigen game leren maken? In alle schoolvakanties en op woensdagmiddag of in weekend organiseert juffrouwjulia in samenwerking met Lyceo het Lyceo CodeLab . Tijdens een Lyceo CodeLab kun jij leren programmeren! Wanneer je kunt programmeren kun je niet alleen games maken, maar weet je ook hoe je een eigen website maakt. Je raakt vertrouwd met coderen en je komt erachter dat programmeren uitdagend, creatief en vooral heel leuk is!

direct aanmelden

Wat ga je leren?

Tijdens een Lyceo CodeLab geven onze enthousiaste begeleiders duidelijke uitleg over coderen en ga je ook zelf eigen code schrijven. Uiteindelijk ga jij je eigen game maken! Je raakt bekend met belangrijke programmeerconcepten en leert allerlei handige computervaardigheden. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je altijd geholpen wordt met jouw uitdagingen. En aan het eind van het CodeLab kan iedereen een gaaf resultaat laten zien aan familie en vrienden!

Voor wie is het Lyceo CodeLab?

  • Jongens en meisjes van alle niveaus
  • Alle scholieren tussen de 10 en 18 jaar
  • Geen voorkennis vereist
  • Ook geschikt voor leerlingen die zelf al een website, app of game hebben gemaakt.

Waar en wanneer?

Op woensdagmiddag of in het weekend

Wat is een woensdagmiddag of weekend zonder gamen? In 8 weken tijd leer jij alles over programmeren en het bouwen van je eigen game. Op woensdagmiddag of in het weekend duik jij in de digitale wereld. Games maken junior voor groep 7/8 vindt plaats op woensdagmiddag van 6 mei t/m 24 juni. De cursussen Games maken level 1 en level 2 vinden plaats in het weekend van 9/10 mei tot met 4/5 juli.
Kan je een les niet? Geen probleem! In overleg met de begeleider(s) kun je thuis aan de slag met de lesstof.

Drie dagen in de vakantie

We bieden de cursus ook aan in driedaagse varianten. In de eerste week van de zomervakantie organiseren we CodeLabs op locaties verspreid door het hele land. In 3 dagen tijd leer jij alles over programmeren om vervolgens je eigen game te kunnen bouwen!

De kosten voor een Codelab zijn €235,-. Op de website van Lyceo kun je je direct aanmelden voor een CodeLab!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Lyceo CodeLab? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via codelab@lyceo.nl.

direct aanmelden