huiswerkbegeleiding amersfoort

Juffrouwjulia maakt inmiddels deel uit van een landelijk kennisnetwerk. Jarenlange ervaring van diverse huiswerkinstituten en onderwijsbegeleiders komt daarin samen.

Haags Studiepunt

Haags Studiepunt is al jaren hét instituut voor huiswerkbegeleiding in Den Haag. Het Haags Studiepunt staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht, voor leerlingen en ouders!

Onze partner Haags Studiepunt biedt op verschillende locaties Examentraining in Den Haag, Bijles en Huiswerkbegeleiding in Den Haag.

Bekijk Haags Studiepunt

Lyceo

Examentraining, bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres! Leren begint met vertrouwen. Lyceo staat voor vertrouwen geven én betrouwbaar zijn.
Op Lyceo.nl zoek en vind je gemakkelijk een uitgebreid aanbod met verschillende diensten, ook in de buurt van de vestigingen van juffrouwjulia:

Huiswerkbegeleiding in de plaatsen Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Barendrecht, Bloemendaal, Breukelen, Capelle aan den IJssel, Culemborg, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Grootebroek, HaarlemHilversum, HoornLeiden, Leidschendam, Maastricht, Meppel, Nieuwegein, Nieuwerkerk aan den IJssel, Nijkerk, Noordwijk, Purmerend, Ridderkerk, Rotterdam, Sassenheim, Utrecht, Voorburg, Waalwijk, Waddinxveen, Wassenaar, Zaandam, Zwijndrecht, Zwolle.

Examentraining in de plaatsen Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breukelen, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Geldrop, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wassenaar, Zwolle.

Bekijk Lyceo

Centrum voor Studiebegeleiding

Al ruim 30 jaar biedt Centrum voor Studiebegeleiding (CSB) een gedegen steun in Den Bosch en Vught aan leerlingen die vast dreigen te lopen in hun studie.

Het Centrum voor Studiebegeleiding biedt Examentrainingen, Bijles en Huiswerkbegeleiding in Den Bosch.

Bekijk Centrum voor Studiebegeleiding

Onderwijshelden

Onderwijshelden biedt scholen een poule van talenten die op flexibele wijze het docententeam ontzorgt. Op die manier kunnen docenten zich richten op hun kerntaak en maatwerk bieden aan de leerling. Hun helden zijn studenten of net afgestudeerden en hebben hart voor het onderwijs. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerlingen en zien het werk niet alleen als een zinvolle bijbaan, maar ook als introductie tot een mogelijke carrière in het onderwijs. Met deze bevlogen krachten zorgen ze niet alleen voor een dosis inspiratie in het onderwijs, maar ook voor nieuwe aanwas van onderwijstalent.

Bekijk Onderwijshelden